St. Ulrich 2019 | Trainingskamp en wedstrijd

nodigt jullie uit voor het Internationale Trans Pillersee sledehonden-trainingskamp en de driedaagse wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap.

CSI* Trainingskamp van 5 tot 17 januari 2019.

Internationale CSI* Euro-Cup Sprint Kampioenschap op 18, 19 en 20 januari 2019.

De TVB PillerseeTal – als organisator – en de gemeente St. Ulrich am Pillersee/Tirol nodigen hierbij alle sledehondenrassen uit voor het  internationale trainingskamp en de internationale driedaagse wedstrijd. Deze wondermooie wedstrijd- en trainingstrail (met uitzicht op de Pillersee) biedt de mushers een betoverende natuurbeleving. In elke categorie is de trail optimaal en loopt door open veld en stukjes bos, heeft kleine stijgingen en geen gevaarlijke bochten. Een mooi stake-outterrein met in de buurt douches, toilet,  zwembad, sauna, restaurant, café, bank, supermarkt e.d.

Voor de laatste informatie over St, Ulrich am Pillersee kijk je op onze Facebookpagina. (https://www.facebook.com/mushingholland/)

Zie onderstaand de uitschrijving.

Aanmelden


INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK !
Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Land (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

-----------------------------
Vereniging (verplicht)

Verzekeringsmaatschappij (verplicht)

Polisnummer (verplicht)TRAININGSKAMP 5 t/m 17 JANUARI 2019.
aankomst:
vertrek:
aantal honden bij:
-----------------------------

RENNEN 18 t/m 20 JANUARI 2019.


Geboortedatum

Klasse

-----------------------------Ik verklaar dit formulier naar waarheid ingevuld te hebben en al het genoemde in de uitschrijving van dit evenement tot mij genomen heb en ik acht neem.